Mapa webu Napište nám Poslední změny

Bericht z Kaprunu 2006

KAPRUN 2006























Počasí: 1.den (difuze,vichr,mokrý sníh,jak říkal Zdeněk - padaly "hov.. s háčkama") další 4 dny (azuro,azuro,azuro)
Ubytování: pí. Lesáková nás MOOOC pochválila (mám u ní pomalu přednost i před Opavákama, říkala kdykoli.....)
Lyžování: na teplotní podmínky byl sníh vynikající a bylo ho dost, nové lyže udělaly své, po první jízdě jsem to chtěla všechno odpískat, děcka padaly jako HRUŠKY!!Ovšem odpoledne už jsme si pochvalovali, jak nám to Pavel pěkně vybral!!! Jeden den na ovládnutí lyží naprosto stačil. (pro mne ale NE!!)
2 dny volné jízdy,2 dny OSL, 1 den SL+OSL
Lyžařská přednáška: původní úmysl vysvětlit dětem názorně lyžařský postoj, fáze oblouku a stopu v bránách se zvrhl v dvojsmyslný erotický rychlokurs...:o(( i slušňáci typu Terky Veselé se červenali.
Závěr: Jsem moc ráda, že do oddílu konečně přišel stejný blázen jako já-Zdeněk Bašta, který razí podobné heslo "nejedu tolik km, abych vysedával v Alpincentru více než je zdrávo" apod. a u všech dětí s patřičnou autoritou krotil pubertální výstřelky. Pak jsem taky vemi ocenila "obranářské" úsilí Jirkly Gilara, když málem jednu vyťal mezinárodnímu trenérovi Igorovi (typu Tomáš Linka), za to že nám nevyklidili pistu v pravý čas!!
Jinak musím poděkovat za ochotu, pomoc a citlivý mateřský přístup (zejména k Bertíkovi) Gábiny, Markéty a Marcely,která si omylem v den příjezdu při kufrování podrobněji prohlídla bahnhof v Zell am See. Na tento výlet bude asi dlouho vzpomínat Iva Červinková, kterou museli kluci každé ráno roztlačovat či roztahovat na laně :o((
A taky nezapomenu na SKVÌLOU cestu zpět, když jsme s Marcelou a Markétou dělaly "bludičkový doprovod" Jirkovi Gilarovi a prostřednictvím vysílaček společně bojovali proti spánku (a těšili se na studený pivo z ledničky :o))
skol příští rok Katka

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek, přidejte ho jako první.